BC Zonnepanelen

Dit zeggen onze klanten....

Al vele anderen gingen je voor! Bekijk hier alle Google reviews en ervaringen over BC Zonnepanelen.

GOED
65 recensies op
Sharda Goedoen
Sharda Goedoen
Vanaf de gesprekken tot en met plaatsing is alles goed verlopen. Er is een onderzoek te plekke geweest alvorens een offerte is opgesteld. We ontvingen snelle reacties op vragen, klantvriendelijk en afspraken werden nagekomen. Wij zijn zeer tevreden.
Geeta Ramyad
Geeta Ramyad
Bij verschillende bedrijven offertes opgevraagd en BC zonnepanelen bleek het meest voordelige. Daarnaast is het ook heel fijn dat iemand persoonlijk op locatie komt kijken om dan samen het plan op te stellen. De keus is daarom op BC Zonnepanelen gevallen. Enkele weken geleden zijn de panelen geplaatst. Alles is naar wens verlopen; zelfs na mijn twijfel of het wel volgens plan kon worden uitgevoerd heeft het team mijn twijfel weggenomen door zich oplossingsgericht op te stellen en het toch weten te realiseren. Wij zijn blij met de geleverde service, klantgerichtheid en uiteraard het eindresultaat. Ik zou BC Zonnepanelen zeker aanraden.
Wim B
Wim B
Na een prima voortraject van uitleg en offerte zijn in oktober 2022 de zonnepanelen geplaatst. Waar gewerkt wordt, kan ook iets onverwachts gebeuren. Het gaat er dan om hoe het opgelost wordt. Niets dan lof voor de wijze waarop BC het heeft opgepakt. Snel, klantvriendelijk en efficiënt. Alles functioneert nu weer top. Dank daarvoor.
Jack
Jack
Ik kan niet anders zeggen dat alles goed is verlopen. Fijne medewerkster die thuis kwam ipv schouwing op afstand. Leverdatum en tijd precies nagekomen. Hardwerkende en vriendelijke jongens. Toegegeven, door sommige reviews huiverig geweest maar door de medewerkster zo goed geholpen dat ik de opdracht heb gegeven en totaal geen spijt van gekregen. Top!