BC Zonnepanelen

Dit zeggen onze klanten....

Al vele anderen gingen je voor! Bekijk hier alle Google reviews en ervaringen over BC Zonnepanelen.

GOED
59 recensies op
marjo van essen
marjo van essen
Ik ben heel blij met mijn zonnepanelen. Ze zijn snel geïnstalleerd. Het was leuk om te zien. De jongens waren heel goed op elkaar ingespeeld. Een paar maanden later had ik na een nieuwe router geen verbinding meer met mijn solar app. Ik heb contact met ze opgenomen en dat is ook verholpen. Ze geven dus ook een goede service. Heel belangrijk.
Edwin Paardekooper
Edwin Paardekooper
In mei 2022 de opdracht gegeven voor het plaatsten van 15 zonnepanelen. Waar veel bedrijven niet eens de moeite namen om langs te komen, het zou volgens software op afstand niet mogelijk zijn zonnepanelen te plaatsen op ons bijzondere dak. Kwam BC-Zonnepanelen wel langs met een uitgewerkt plan en een goed en deskundig advies. Het uiteindelijke plaatsen is niet vlekkeloos verlopen, door allerlei omstandigheden. Hier kan de communicatie nog wat beter, daarom niet de volle vijf sterren. Uiteindelijk alles op een hele nette en klantvriendelijke manier opgelost. Personeel, van het eerste commerciële klantencontact, van de uitvoerders, administratie tot planner, allemaal kundige en vriendelijke mensen. Bedankt en ik raad iedereen aan BC-Zonnepanelen te bellen voor zonnepanelen.
Pieter Moerman
Pieter Moerman
Alles gemonteerd zoals afgesproken, kabels netjes weggewerkt. Fijne monteurs, alles werkt perfect, je kan via de app precies zien hoeveel stroom er binnenkomt, top