BC Zonnepanelen

Dit zeggen onze klanten....

Al vele anderen gingen je voor! Bekijk hier alle Google reviews en ervaringen over BC Zonnepanelen.

UITSTEKEND
32 recensies op
miranda de Kovel
miranda de Kovel
2022-03-15
Van communiceren kan je leren! We waren wat beïnvloed door de reacties op Facebook. Maar het is ook hoe je er zelf instaat. Als je samen het gesprek aan gaat, is er een oplossing. Zeker als je beïnvloed wordt door weersinvloeden sta je met 1-0 achter. Als dan het leveren van het materiaal je ook in de steek laat. Sta je 2-0 achter. Maar na een paar telefoontjes en de afspraak verzetten. Is alles netjes verlopen. De jongens, 3 man sterk werkt als een team. Ook vertelde ze wat ze gingen doen en waar we op moesten letten. De boys werken hard en netjes en vriendelijk en ook behulpzaam. En denken snel in oplossingen. Nu wij merken dat er iemand anders op de planning is gekomen loopt alles een stuk vlotter. Korte lijntjes, snelle service. En wat je afspreekt gebeurt ook. Het is nu eenmaal drukke tijden voor de zonnepanelen branche. En ze blijven afhankelijk van het weer. Dus soms heb je wat meer geduld nodig. Maar de prijs van de offerte, de kennis en kunde van de werklieden, de afwerking en installatie is echt keur netjes. En zijn we blij dat dit bedrijf op ons pad is gekomen. Ook zijn ze erg behulpzaam met de BTW aangifte om de BTW zo snel mogelijk via de belastingdienst terug te krijgen. Nogmaals echt een aanrader! Geen massa bedrijf. Maar eerlijk, kwalitatief en nette mensen!
Lees verder
Alex von der Ohe
Alex von der Ohe
2022-02-20
Ik heb vorig jaar juni zonnepanelen bij bc aangeschaft. Dit is allemaal naar tevredenheid uitgevoerd. Nette en vriendelijke werklui. Afgelopen vrijdag dreigden er door de storm een aantal zonnepanelen los te raken. Na een telefoontje naar bc stonden ze een half uur later al op de stoep en hebben ze voorkomen dat er verdere schade zou ontstaan. Dit is een service niveau dat je zelden tegenkomt bij bedrijven. Uitstekend gedaan!!
Lees verder
Maarten De Kok
Maarten De Kok
2022-02-18
Wederom een top service gekregen. Door de storm zat er een deel van het montageframe los. Na 1 telefoontje stond er direct een monteur voor de deur om het euvel te verhelpen voordat de stom vanmiddag begint. Absoluut een aanrader.
Lees verder
Simon Scholtes
Simon Scholtes
2022-01-21
Zeer net bedrijf goede prijs en kwaliteit geleverd en snel volgens afspraak. Goede service!!
Lees verder
Bas Kaak
Bas Kaak
2021-12-24
Prima werk afgeleverd. Alleen jammer dat er niet even gebeld is dat de planning van de dag ervoor uitgelopen is zodat de zonnepanelen niet in de ochtend maar in de middag geplaats worden. Aan het einde van een bloedhete dag(plaatsing was ergens half mei) lagen er bij ons op het dak zeven goed werkende panelen. Ook het even helpen van het installeren van een app waarop je kan zien hoeveel je opwek, was geen probleem. Al met al zeker tevreden. Misschien is het handig om, als afspraken of tijden veranderen, dit ook aan de klant te laten weten.
Lees verder
Karin Koolmees
Karin Koolmees
2021-11-26
Superblij met onze zonnepanelen! Het was verreweg de scherpste offerte! Duidelijk overleg bij de plaatsing over de aanpak, hoe de panelen kwamen, waar de kabel zou lopen. Goede en aardige installateurs! Panelen liggen super mooi op het dak en ook handig dat je via de app je opbrengst gelijk kunt zien! Top!
Lees verder
MSC Blade79
MSC Blade79
2021-11-09
Goed geïnformeerd en vlotte en nette plaatsing van de panelen. Zelf na een vergeten onderdeel werd dit gelijk netjes geregeld en gehaald bij desbetreffende magazijn. Ook kwa opbrengst, wat werd gegarandeerd werd ook gerealiseerd in de maandelijkse overzichten. Wel bij volledige zonuren van een dag. Toppanelen, zou het zo weer doen. geen spijt van. Topproduct en handelwijze. chapeau
Lees verder
Anton Rutten
Anton Rutten
2021-11-08
Nu volledig , 11 zonnepanelen keurig en netjes geplaatst , alles werkt goed. Als de zon schijnt ben ik blij alles goed op de app uit lezen. Vr. Gr. Anton ps Als ik zou verhuizen zo ik hen weer bellen voor een plaatsing.
Lees verder
Mike Krapels
Mike Krapels
2021-11-04
Nette en vlotte service voor een hele redelijke prijs. Geen omkijken naar gehad!
Lees verder