BC Zonnepanelen

Een elektrische step kado, zo werkt dat!

Tijdelijk krijg je bij de aanschaf van 12 zonnepanelen of meer een elektrische step van ons kado. Hoe dit precies in zijn werk gaat leggen we je graag uit.

Als je jouw persoonlijke offerte hebt geaccepteerd nemen we contact met je op om de installatie van jouw zonnepanelen in te plannen. 

Tegelijkertijd bestellen we jouw elektrische step bij onze leverancier. Onze ervaring is dat de levering van de steps helaas niet altijd gelijk loopt met de levering van de zonnepanelen. Het kan dus zijn dat deze op een later moment aan je wordt geleverd.

Zodra jouw elektrische step bij ons binnen is nemen we contact met je op om een afspraak te maken om de step bij je af te leveren.

Je step veilig gebruiken

In Nederland gelden regels met betrekking tot het gebruik van elektrische steps op de openbare weg. We verwijzen je daarom graag naar de website van het RDW voor meer informatie en de handleiding van de Elektrische Step om deze veilig in gebruik te kunnen nemen. 

Het gebruik van de step is geheel op eigen verantwoordelijkheid. BC Zonnepanelen is op geen enkele wijze aansprakelijk, noch kan verantwoordelijk worden gehouden voor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit het gebruik van de geleverde Elektrische step. 

Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 085-4444300. 

BC Zonnepanelen Elektrische step Kees Luijt