Alle subsidieregelingen
op een rijtje

Subsidieregelingen Particulier

In het klimaatakkoord belooft Nederland dat in 2030 de helft van de energie, die ons land produceert, duurzaam is. Daarom stimuleert de regering duurzame investeringen, zoals bijvoorbeeld in zonnepanelen. Hiervoor zijn verschillende subsidieregelingen in het leven geroepen.
Voor de particuliere klant zijn er op dit moment geen subsidies beschikbaar, maar wel drie verschillende regelingen.

Verder hebben veel gemeentes speciale regelingen voor duurzame leningen. Wij hebben een overzicht van deze gemeentelijke regelingen in de regio Rotterdam. Maar ook voor andere plaatsen zoeken we dit graag voor u uit.

Onze adviseurs bekijken graag voor u welke regeling het meest interessant is. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Alle subsidieregelingen op een rijtje

Welke regeling is voor uw bedrijf het meest aantrekkelijk?

In 2019 ondertekende Nederland het klimaatakkoord. Daarin stelt de regering het doel dat in 2030 de helft van de energie duurzaam wordt geproduceerd in Nederland. Om dit te bereiken stimuleert de overheid duurzame investeringen door middel van subsidies en regelingen voor bedrijven. Ook investeringen in zonnepanelen komen in aanmerking voor deze regelingen. Voor de zakelijke markt zijn er op dit moment drie verschillende subsidies en regelingen.

Onze adviseurs bekijken graag welke subsidie of regeling voor u het meest interessant is. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor vrijblijvend adviesgesprek.

Subsidieregelingen zakelijk

Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier dan zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.

Laat uw gegevens achter in onderstaand fornulier dan zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.